lab501.ro

Review – RedMagic 5S

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 September, 2020.

Performanta

 
In momentul in care testam RedMagic 5G, acesta era cel mai performant smartphone de pe piata. Intre timp si-a facut aparitia ASUS ROG Phone 3, cu al sau Snapdragon 865+, drept urmare RedMagic 5G a cazut pe locul 2 in topul performantei smartphone-urilor testate de noi. Iar in conditiile in care RedMagic 5S este echipat cu acelasi chipset, ne asteptam la rezultate similare cu fratele 5G.

Ei bine, RedMagic nu au implementat Snapdragon 865+ in RedMagic 5S, dar asta nu inseamna ca nu au optimizat la sange performanta chipset-ului, respectiv a sistemului de racire. Din acest motiv, RedMagic 5S obtine rezultate semnificativ mai bune decat RedMagic 5G, pozitionandu-se intre acesta si ROG Phone 3. Impresionant, as putea spune, fiind vorba despre un chipset care este deja prezent pe piata de ceva timp!

La fel ca si in cazul lui RedMagic 5G, ne-am jucat Real Racing 3 si Dead Target, suportul jocurilor Android pentru 144Hz fiind acum imbunatatit, astfel incat experienta oferita de cele doua jocuri testate de noi a fost una incredibil de fluida, chipset-ul ruland constant la frecvente maxime, fara sa intre in throttle

Desigur, ventilatorul intra in actiune dupa cateva minute de gaming intens, insa zgomotul produs nu este nici pe departe atat de deranjant pe cat m-as fi asteptat, frecventele emise fiind mai degraba in spectrul mediilor. Mai mult decat atat, interfata Game Space 2.1 si prezenta joystick-urilor dedicate pe latura superioara a telefonului ofera un real avantaj in sesiuni prelungite de gaming, intreaga experienta fiind una superlativa, din punctul meu de vedere. Iar cei care isi doresc performanta maxima, pot achizitiona Ice Dock, pentru a reduce si mai mult temperatura chipset-ului.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: