Review – ASUS TUF Dash F15 FX516P vs ASUS TUF Gaming A15 FA506Q – Nvidia RTX 3000 Mobile, AMD Ryzen 5000 Mobile si Intel Tiger Lake H
Interiorul este aproape identic cu ceea ce vedeam in cazul versiunii TUF A15 Fortress Grey anul trecut, sistemul de racire fiind solid. Astfel, acesta este alcatuit din trei heatpipe-uri, un radiator alcatuit din aripioare de cupru si un ventilator centrifugal, pentru procesor, respectiv 3 heatpipe-uri, doua radiatoare si un ventilator pentru placa grafica. Fata de versiunea Fortress Grey, heatpipe-ul care preia caldura de pe etajul de alimentare al nucelului grafic este acum prelungit pana in dreptul sistemului de racire al procesorului.
Aerul rece este introdus prin latura inferioara a carcasei, sistemul de racire al procesorului evacuand aerul fierbinte inspre spatele notebook-ului, in timp ce sistemul de racire al nucleului grafic evacueaza aerul atat inspre latura din spate, cat si inspre laterala.
Comentarii
Nu stiu de ce dar parca ma atrage mai mult TUF Dash F15 desii performantele sunt similare, aici depinde si de gust, in orice caz amandoua au performante extrem de bune, compacte si echilibrate, performante de workstation-uri pentru hard work cu stocare suficienta si design-uri super cool!
Good job ASUS!
Pingback: Review – ASUS ROG Flow X13 GV301 – AMD Ryzen 5000 Mobile – next lab501