lab501.ro

Review – ASUS TUF Dash F15 FX516P vs ASUS TUF Gaming A15 FA506Q – Nvidia RTX 3000 Mobile, AMD Ryzen 5000 Mobile si Intel Tiger Lake H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 26 January, 2021.

Constructie si dotari

 

Daca modelul TUF A15 nu reprezinta o noutate, din punct de vedere constructiv, acesta fiind altfel unul dintre primele modele de notebook-uri echipate cu procesoare AMD Renoir despre care v-am povestit anul trecut, ASUS TUF Dash F15 FX516P este un alt soi de animal, fiind vorba despre un upgrade la capitolul design. Practic, avem de-a face cu o serie de notebook-uri dedicata, din pacate, exclusiv procesoarelor Tiger Lake H, cu o grosime redusa, de doar 19cm si un aspect simplu si elegant, o combinatie reusita intre business is gaming. Acest sentiment este accentuat de prizele de aer de pe laterale si spate, in timp ce conectorii sunt dispusi pe 2 laturi, mai precis stanga si dreapta.

ASUS TUF Dash F15 FX516P este echipat cu o tastatura backlit monocrom, tastele cu o cursa de 1.7mm fiind garantate pentru 20 de milioane de apasari. Evident, fiind vorba despre un model de gaming, tastele WASD au keycaps-uri transparente, iar zona din stanga sus gazduieste un grup de taste distinct, de unde avem acces rapid la controlul volumului, al microfonului, respectiv la aplicatia Armory Crate.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS TUF Dash F15 FX516P vs ASUS TUF Gaming A15 FA506Q – Nvidia RTX 3000 Mobile, AMD Ryzen 5000 Mobile si Intel Tiger Lake H

  1. Cristi Stancu a scris pe:

    Nu stiu de ce dar parca ma atrage mai mult TUF Dash F15 desii performantele sunt similare, aici depinde si de gust, in orice caz amandoua au performante extrem de bune, compacte si echilibrate, performante de workstation-uri pentru hard work cu stocare suficienta si design-uri super cool!
    Good job ASUS!

Lasa-ne un comentariu: