lab501.ro

Review – ASUS TUF Dash F15 FX516P vs ASUS TUF Gaming A15 FA506Q – Nvidia RTX 3000 Mobile, AMD Ryzen 5000 Mobile si Intel Tiger Lake H

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 26 January, 2021.

ASUS TUF Dash F15 vs ASUS TUF Gaming A15

 
Ehehehi, dragii monstrului, a fost cam liniste pana acum pe aici, dar linistea noastra este pe cale de a fi tulburata de o tripla lansare. Bine, nu chiar o tripla lansare per se, pentru ca doar doua game de produse au NDA astazi, insa tot astazi vom vedea pentru prima data si o a treia gama de produse in actiune, fiind integrata pentru prima data pe unul dintre notebook-urile din acest review.

Ok, ok, ce vreau sa spun cu aceasta fraza alambicata? Ei bine, dupa cum stiti, astazi se lanseaza oficial noua gama de procesoare AMD Ryzen 5000 Mobile, nume de cod Cezanne. De asemenea, astazi se lanseaza oficial noua gama de placi grafice Nvidia RTX 3000 Mobile, arhitectura Ampere ajungand astfel si in notebook-uri. Si tot astazi vom vedea pentru prima data cum se comporta un procesor din gama Intel Tiger Lake H.

Colegii de la ASUS au fost foarte harnici in aceasta perioada si ne-au adus nu mai putin de 4 laptop-uri la teste. Trei dintre acestea sunt bazate pe noile procesoare AMD, iar unul foloseste un procesor Intel Tiger Lake H. De asemenea, trei dintre acestea sunt echipate cu noile placi grafice Nvidia RTX 3000 Mobile.

Drept urmare, am structurat lansarea de astazi in doua parti. In articolul de fata, ne vom concentra pe placile grafice Nvidia si vom compara doua produse similare, bazate pe aceeasi placa video, RTX 3070 Mobile, dar echipate cu procesoare diferite. Ma refer, desigur, la ASUS TUF Dash F15 FX516P si ASUS TUF Gaming A15 FA506Q.

In cel de-al doilea articol pe care il vom publica astazi, ne vom concentra asupra procesoarelor AMD Cezanne si vom testa ASUS ROG Flow X13. In ambele review-uri veti putea vedea in grafice si rezultatele obtinute de RTX 3080 Mobile si AMD Ryzen 9 5900HX, acestea fiind testate pe Asus ROG Strix Scar 17 G733QS, dar review-ul complet dedicat acestui laptop va putea fi lecturat pe 3 Februarie, cand acesta va fi lansat oficial in Romania.

Pana atunci, haideti sa vedem care sunt noutatile.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – ASUS TUF Dash F15 FX516P vs ASUS TUF Gaming A15 FA506Q – Nvidia RTX 3000 Mobile, AMD Ryzen 5000 Mobile si Intel Tiger Lake H

  1. Cristi Stancu a scris pe:

    Nu stiu de ce dar parca ma atrage mai mult TUF Dash F15 desii performantele sunt similare, aici depinde si de gust, in orice caz amandoua au performante extrem de bune, compacte si echilibrate, performante de workstation-uri pentru hard work cu stocare suficienta si design-uri super cool!
    Good job ASUS!

Lasa-ne un comentariu: