lab501.ro

Review – Lenovo Legion Y540 15IRH & Lenovo Legion Y540 17IRH

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 23 September, 2019.

Lenovo Legion Y540

 
Asa cum stiti, in ultimii ani am urmarit indeaproape dezvoltarea produselor Legion, de la testarea primelor modele lansate pe piata si pana la participarea in The Council, programul prin care experti din gaming, hardware sau multimedia ofera sugestii pentru dezvoltarea viitoarelor produse din gama Legion. Mai mult decat atat, chiar anul acesta v-am prezentat seria Legion Y740, notebook-uri echipate cu solutii grafice RTX si un design iesit din comun, care s-au bucurat de un real succes, atat in Romania, cat si in restul lumii.

Ei bine, asa cum stiti, in gama Legion exista si o serie ceva mai accesibila, pe numele sau Legion Y540. Aceasta a fost lansata pe piata mai tarziu decat Y740, pentru a putea utiliza cele mai noi solutii grafice accesibile de la Nvidia. Au fost pastrate linia de design si o parte din facilitatile implementate in seria Y740, seria Legion Y540 fiind gandita pentru a oferi un raport calitate / pret optim pasionatilor de jocuri aflati in cautarea unui notebook de ultima generatie, impreuna cu o serie de noutati.

La fel ca si in cazul seriei Y740, am primit la teste doua modele, mai precis Lenovo Legion Y540 15IRH si Lenovo Legion Y540 17IRH, diferenta intre ele fiind data de diagonala display-ului si implicit dimensiunile notebook-ului. Ambele sunt echipate cu acelasi procesor, Intel Core i5 9300H si aceeasi solutie grafica, Nvidia GeForce GTX 1660Ti, o combinatie optima pentru gaming 1080p, care ofera in plus un raport calitate / pret excelent.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: