lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Y700

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 9 February, 2016.

Lenovo IdeaPad Y700

 
Spuneam in articolul dedicat lui Predator 17 ca nu mai testam atat de des notebook-uri, deoarece multe dintre sample-urile pe care producatorii le aduc in Romania pentru teste sunt modele de show-off, care nu intereseaza atat de multi cumparatori. Dupa ce am testat monstruozitatea numita Predator, ma gandeam totusi cat ar trebui sa aloce un roman pentru un notebook pe care sa poata rula programe care chiar utilizeaza putere de calcul si pe care sa se si poata juca.

Desigur, Predator este ideal pentru asa ceva, problema este ca pretul sau nu este ideal deloc pentru majoritatea consumatorilor din Romania. Prin urmare, dupa ce am vazut ce poate face un notebook de 14999 RON, ne-am gandit sa testam un model care costa mai putin de jumatate, mai precis Lenovo IdeaPad Y700.

In configuratia testata de noi, acesta poate fi achizitionat din magazinele din Romania pentru ~7000 RON si este dotat cu acelasi procesor ca si Predator 17, utilizand insa o solutie grafica mult mai modesta, adica NVIDIA GeForce GTX 960M .

Cum nu am testat pana acum nici un notebook bazat pe acest chipset, iar Lenovo IdeaPad Y700 este bine dotat la toate capitolele, este usor de inteles de ce notebook-ul celor de la Lenovo ne-a atras atentia. Prin urmare, dupa Predator 17, Lenovo IdeaPad Y700 este al doilea notebook cu Skylake care primeste inalta onoare de a fi testat pe LAB501. Sa trecem la treaba!
 
Intro

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo IdeaPad Y700

Lasa-ne un comentariu: