lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Y700

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 9 February, 2016.

Metodologie

 

Metodologia noastra se transpune intr-un mod de apreciere mult mai critic decat ceea ce puteti gasi de obicei pe vastul www, pentru ca frumos, elegant si usor nu sunt atribute suficiente pentru ca un produs sa se bucure de aprecierea noastra. Prin urmare, nu va speriati daca veti gasi multe nemultumiri si obiectii din partea noastra, treaba noastra fiind aceea de a va oferi voua toate informatiile necesare, reale, din practica, precum si de a oferi producatorilor un feedback in urma caruia sa isi poata imbunatati produsele. Din acest motiv, vom analiza la sange toate aspectele functionarii practice ale dispozitivelor pe care le testam, si vom acorda atentie tuturor detaliilor care de obicei nu sunt incluse in astfel de teste.

Ca regula generala, vom testa toate produsele pe cat posibil exact asa cum ne sunt furnizate de producator. Motivatia este destul de simpla: vrem sa descriem experienta de utilizare cat mai fidel posibil si sa efectuam testele astfel incat sa nu existe diferente majore intre rezultatele obtinute de noi si cele pe care le poate obtine orice utilizator care a cumparat produsul testat.

De asemenea, ne vom concentra asupra unei baterii de teste compusa atat din teste sintetice, al caror scop este comparatia cat mai precisa intre produse, cat si teste realizate folosind aplicatii reale, pentru ca sa fim seriosi, nimeni nu foloseste un notebook pentru PCMark. Ne vom concentra asupra performantelor procesorului, memoriei RAM, stocarii si placii grafice, pentru ca aceste performante insumate ne ofera o buna imagine asupra performantei generale a sistemului testat.

De asemenea, vom testa atat calitatea ecranului, incalzirea carcasei in diverse puncte precum si nivelul de zgomot maxim atins in timpul functionarii daca este cazul. Nu in ultimul rand, vom testa autonomia folosind atat o aplicatie sintetica performanta (PowerMark), cat si intr-un scenariu real de utilizare. Vom completa aceste teste cu aprecierile noastre personale, pentru ca in cazul portabilelor acest aspect are o importanta majora.

Evident, intotdeauna vom actualiza sistemul de operare, precum si toate programele folosite in cadrul testarii, la fel cum facem si in cadrul testelor componentelor hardware.

 AplicatieVersiune
Teste CPUPhotoshopCC
PCMark 82.5.419
Blender 2.76
Handbrake0.10.2
Teste RAMWinRAR5.30
Teste SSD/HDDATTO Bench3.2
Crystal Disk Mark5.0.2
Teste GPU3DMark1.5.915
Hitman AbsolutionSteam
Alien vs PredatorSteam
Batman Arkham KnightSteam
Teste temperaturaRealTemp3.7
Teste autonomiePowerMark, PCMark1.2.0

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo IdeaPad Y700

Lasa-ne un comentariu: