lab501.ro

Review – Lenovo IdeaPad Y700

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 9 February, 2016.

Concluzii

 
Lenovo IdeaPad Y700 nu are nici o legatura cu Predator 17 si nici cu un sistem desktop. Cu toate acestea, comparatia merita facuta pentru ca vedem ce difera exact intre un notebook de 14999 RON si un notebook de 7000 RON. Iar vestile sunt bune, dupa cum ati vazut. La capitolul performanta procesor, IdeaPad Y700 obtine aceleasi rezultate cu Predator 17. Prin urmare, cei care vor lucra pe desktop nu au de ce sa plateasca in plus, decat daca utilizeaza acele cateva programe care chiar au nevoie de mai mult de 16GB de RAM.

Desigur, Predatorul are o stocare mult mai rapida, display 4K de 17″, USB 3.1, o solutie audio mai performanta si lista poate continua. Evident, toate aceste aspecte contribuie la pretul final al notebook-ului. Totusi, cea mai mare diferenta intre cele doua notebook-uri o vedem in gaming, unde Y700 nu este potrivit pentru a rula titluri pretentioase cu toate detaliile la maxim.

Pe de alta parte, daca reducem nivelul detaliilor, putem juca chiar si titluri precum Arkham Knight. Iar pasionatii de MMO-uri nu au de ce sa isi faca probleme, Y700 poate fi folosit fara nici un fel de problema in acest scop. Mai mult decat atat, autonomia este destul de buna, desi mi-ar fi placut sa vad ceva mai mult de 3 ore de lucru in modul Creative. Display-ul este de buna calitate, notebook-ul nu se incalzeste excesiv iar design-ul merita toata aprecierea noastra.

Da, Lenovo IdeaPad Y700 este notebook-ul pe care il poti recomanda fara nici un fel de indoiala cuiva care doreste sa lucreze cu aplicatii consumatoare de resurse dar sa se si joace la sfarsitul zilei. Iar zona de pret in care se incadreaza mi se pare potrivita pentru asa ceva. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o masina performanta, cu un bun raport calitate/pret si un design foarte reusit.

 
Outro

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Lenovo IdeaPad Y700

Lasa-ne un comentariu: