lab501.ro

Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 26 November, 2018.


 

Temple of Heaven

 
Ultimul obiectiv turistic vizitat de mine a fost complexul denumit Temple of Heaven, construit in timpul dinastiei Ming, intre 1406 si 1420. Este vorba despre un complex religios, unde imparatul se retragea de doua ori pe an, pentru o perioada de post, urmata de o ceremonie de rugaciune pentru recolte bogate.

Pe o suprafata de aproximativ 3Km patrati sunt dispuse trei cladiri cu un important rol ceremonial, cea mai importanta fiind sala rugaciunilor pentru recolte bogate, prima cladire din imaginile de mai jos. Merita mentionat faptul ca doar complexul religios ocupa o suprafata de 3Km patrati, intreaga suprafata a parcului care inconjoara complexul fiind de 267ha.

De asemenea, in partea opusa a Beijing-ului (zona de nord) este dispus Templul Pamantului, in timp ce a doua axa cardinala este marcata de alte doua temple, mai precis Templul Soarelui, in est, respectiv Templul Lunii, in vest. Daca vreti sa aflati mai multe despre Orasul Interzis, Marele Zid sau Temple of Heaven, va recomand sa cautati mai multe detalii pe internet. Chiar si Wikipedia ofera suficiente detalii pentru a intelege pe deplin simbolismul acestor locuri, efortul depus in constructia acestor monumente si impresia puternica pe care o provoaca asupra vizitatorilor.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Lasa-ne un comentariu: