lab501.ro

Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 26 November, 2018.

Zhong Guan Cun Electronics Market

 
Pietele de electronice din China sunt faimoase in intreaga lume pentru posibilitatea de a achizitiona orice, de la smartphone-uri pe componente si pana la clone de iPhone sau procesoare care pot fi considerate antichitati in zilele noastre. Totusi, acestea nu sunt singurele lucruri care pot fi gasite aici, asa ca impreuna cu colegii din The Council am luat cu asalt Zhong Guan Cun Electronics Market, una dintre cele mai bine cunoscute piete de acest gen din Beijing.

Desigur, am gasit aici ateliere care repara telefoane, placi de baza sau module de camere pentru smartphone-uri, toate tipurile de cabluri sau accesorii pentru cele mai noi modele Apple sau Samsung, insa mie personal mi-au atras atentia alte detalii, cum ar fi magazinele care vindeau cele mai noi modele Lenovo Legion, sau magazinele in care puteai gasi PC-uri echipate cu sisteme de racire cu apa cu tubulatura rigida, gata de luat acasa.

Din pacate, cele mai noi procesoare Intel nu erau inca lansate oficial cand am vizitat noi piata, insa in rest am putut gasi cam orice si-ar putea dori un pasionat, de la placi grafice GeForce RTX sau procesoare AMD Ryzen Threadripper si pana la cele mai noi placi de baza AORUS si placi grafice Nvidia Titan Xp, Zhong Guan Cun fiind singurul magazin retail unde am vazut Titan Xp (acestea se comercializeaza exclusiv din magazinele online Nvidia).

Evident, nu au lipsit produse care au disparut de mult din alte piete, cum ar fi mousi de genul Logitech G400, sau procesoare Pentium III, subsemnatul achizitionand un astfel de procesor pentru colectie. In fond, discutam despre primele procesoare Intel care au atins 1GHz…

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Lasa-ne un comentariu: