lab501.ro

Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 26 November, 2018.

La final

 
Stiu… de aceasta data parca am povestit mai mult despre istorie si mancare decat despre tehnologie, insa, asa cum va povesteam si la inceputul acestui articol, mare parte a detaliilor discutate in cadrul The Council sunt sub NDA. Partea buna este ca am avut ocazia sa vedem cum arata nu doar urmatoarea generatie de notebook-uri, desktop-uri si periferice Lenovo Legion, ba chiar si urmatoarele generatii care vor veni dupa aceasta. Si daca urmatoarea generatie se afla deja in productie, putem afirma cu mandrie ca in dezvoltarea generatiei de PC-uri Lenovo Legion 2019/2020 am avut si noi un rol.

Si oricat de minor ar fi acesta, impresia mea a fost ca Lenovo au dorit cu adevarat sa ne auda parerea, sa vada cum sunt privite produsele Lenovo Legion de catre o gama foarte variata de utilizatori si sa implementeze feedback-ul acestora in viitoarele generatii de produse. In fond, eu nu am mai participat pana acum la un eveniment unde sa fie prezente persoane cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, din domenii care variaza de la overclocking si gaming si pana la YouTuber-i sau modele de Instagram, din Romania sau Bulgaria si pana in Tailanda, Canada, Australia, Olanda sau China.

Cine stie, poate si acesta este unul dintre secretele succesului companiei din Beijing si poate si de aceea o companie care a intrat pe piata de gaming in urma cu 2-3 ani a ajuns in momentul de fata sa fie unul dintre principalii jucatori din industrie. Combinatia intre facilitati de productie moderne, unul dintre cele mai bine echipate laboratoare de testare a calitatii pe care l-am vazut pana acum si interesul acordat feedback-ului oferit de cei care testeaza si utilizeaza aceste produse reprezinta cu siguranta un avantaj, iar The Council a fost genul de eveniment unde acest lucru a devenit cat se poate de clar.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Lasa-ne un comentariu: