lab501.ro

Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 26 November, 2018.

In magazin

 
Dupa doua zile petrecute in cartierul general Lenovo, am vizitat Beijing-ul, incepand cu un magazin Lenovo. Si in China cumparaturile online sunt la putere, insa magazinele retail ocupa inca un loc important pe piata, prin urmare unde am fi putut observa mai bine produsele din actuala gama decat la ele acasa, intr-un magazin Lenovo din Beijing?

Aici am avut ocazia sa vedem si o serie de produse Lenovo mai putin intalnite in Romania, cum ar fi router-e, stick-uri USB sau periferice de toate felurile, dar si versiunile locale ale unor produse binecunoscute. De exemplu, in restul lumii Lenovo Y530 se numeste… Lenovo Y530. De asemenea, design-ul este profund schimbat fata de ceea ce am putut vedea in cazul gamei Y520, cei de la Lenovo renuntat la logo-ul luminat de pe capac si la forma de inspiratie auto, specifica majoritatii notebook-urilor de gaming.

Ei bine, in China Lenovo Y530 se numeste Lenovo Y7000 si este echipat cu binecunoscutul logo luminos, Lenovo adaptandu-si produsele in functie de preferintele consumatorilor din cele mai importante zone geografice. De fapt, produsele Lenovo sunt atat de populare in China, incat magazinele acestora sunt similare cu magazinele principale ale marilor operatori telecom de la noi, ca sa aveti un termen de comparatie…
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Lasa-ne un comentariu: