lab501.ro

Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 26 November, 2018.

Enterprise PC

 
Probabil ca va veti intreba de ce va povestesc despre acest eveniment de-abia acum. In fond, deobicei povestim despre fabrici, lansari sau evenimente de profil in primele doua saptamani dupa ce ne-am intors de acolo. Ei bine, problema este ca… nu glumeam cand va spuneam ca The Council a avut ca scop principal obtinerea de feedback din partea noastra si nu prezentari de marketing.

Practic, am vazut notebook-urile si desktop-urile din seria x40 (Legion Y540, 740, etc) care sunt lansate sau vor fi lansate in primavara anului viitor, seria de monitoare Legion si perifericele care vor fi lansate pe parcursul anului viitor, dar si primele prototipuri din seria x50, care vor fi lansate pe piata cel devreme spre sfarsitul anului viitor. Drept urmare, asa cum va puteti imagina, toate discutiile pe baza acestor produse sunt sub NDA si nu va pot povesti acum ce pregatesc Lenovo peste doua generatii de notebook-uri si desktop-uri.

Am avut insa si ocazia de a vedea cateva lucruri despre care va pot povesti acum, primul fiind Lenovo Legion Enterprise PC, care a fost prezentat pentru prima data in aceasta toamna. Desigur, discutam despre un prototip, produsul de serie urmand sa isi faca aparitia cel mai probabil la CES 2019. Despre ce este vorba? Ei bine, cei de la Lenovo au ales sa colaboreze cu o serie de experti in modding din China, pentru cateva desktop-uri unice din punct de vedere al design-ului. Singurul despre care va pot povesti acum este Enterprise PC, un calculator puternic construit in celebra nava spatiala din Star Trek.

Atentie, nu discutam despre un unicat, ci despre un produs de serie, cu licenta Star Trek aferenta, s.a.m.d. Practic, in piciorul pe care este sprijinita casa lui Jean-Luc Picard este dispusa sursa, placa de baza si procesorul fiind montate in motorul din partea drepta, in timp ce placa video este pozitionata in motorul din partea stanga. Desigur, noi am vazut un prototip, insa Enterprise PC va fi dotat cu cele mai noi procesoare Intel Core din seria 9, respectiv cu placi grafice GeForce RTX.

Faimoasa punte de comanda detasabila, mai precis farfuria, este detasabila si in cazul PC-ului, fiind echipata cu un proiector. Evident, PC-ul este echipat cu iluminare RGB si sistem de sunet inclus, farfuria putand functiona pe post de boxa portabila. Produsul retail va avea cel mai probabil un pret mai mare de 2500 de Euro si va fi lansat la CES, urmand sa faca fericiti multi fani Star Trek pe parcursul anului viitor.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Lenovo Legion – The Council – Beijing 2018

Lasa-ne un comentariu: