lab501.ro

Review + Interviu – Lenovo Legion Phone Duel – The Gaming Beast

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 October, 2020.


 
Trei luni de zile a dominat RedMagic 5G topul de performanta NEXT LAB501, fiind intrecut in urma cu doua luni de ASUS ROG Phone 3 si al sau Snapdragon 865+. Ei bine, iata ca nu a trecut mult timp si un concurent cu adevarat monstruos, echipat cu acelasi chipset si-a facut aparitia, Lenovo Legion Phone Duel reusind sa intreaca performanta varfului de gama ASUS in majoritatea testelor. Desigur, diferentele intre cele doua bestii sunt destul de mici, insa este cu adevarat impresionant faptul ca Lenovo Legion Phone Duel reuseste sa obtina o performanta atat de ridicata, mai ales daca tinem cont ca smartphone-ul ASUS beneficiaza de pe urma solutiei de racire active incluse in pachet.

Asta spune multe despre performanta solutiei de racire utilizate de cei de la Lenovo, acestia demonstrand ca nu este obligatoriu sa utilizezi un ventilator, fie el incorporat, cum este cazul RedMagic, sau extern, cum este cazul ASUS, pentru a obtine cea mai ridicata performanta. Si daca ne raportam la jocuri, limita este pur si simplu rata de refresh a display-ului, atat Real Racing 3, cat si Dead Target sau Mortal Kombat ruland fara probleme la 144Hz pe toata durata sesiunilor de gaming.

Practic, in momentul de fata Lenovo Legion Phone Duel este cel mai puternic smartphone disponibil pe piata, exploatand la maxim performanta de care este capabil Snapdragon 865+.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: