lab501.ro

Review + Interviu – Lenovo Legion Phone Duel – The Gaming Beast

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 October, 2020.

Autonomie

 

Asa cum stiti, testam autonomia atat cu ajutorul testelor sintetice, cat si in practica. Primul scenariu testat este intotdeauna cel in care folosim device-ul in mod normal: ascultam muzica, ne uitam la videoclipuri pe Youtube, ne jucam, stam destul de mult pe net, utilizam aplicatiile de social media (G+, Facebook) si nu in ultimul rand folosim camera foto/video, toate acestea cu luminozitatea display-ului setata la 100%. Desi acest scenariu are un nivel de repetabilitate egal cu zero, el este totusi relevant pentru utilizatori, deoarece fiecare isi cumpara device-ul pentru a-l utiliza, nu pentru a rula teste sintetice de baterie.

Al doilea scenariu este cel in care folosim aplicatia LAB501 Battery Life pentru a testa autonomia in doua situatii cu un nivel foarte ridicat de repetabilitate, mai precis rularea unui film 720p, respectiv rularea unei secvente 3D integrate. Testele realizate cu ajutorul aplicatiei sunt efectuate fara SIM-uri, cu luminozitatea ecranului setata la maxim si conexiunea wireless activa. Aceste teste ne permit sa realizam o comparatie in acelasi sistem de referinta intre telefoane, insa nu sunt neaparat reprezentative pentru utilizarea zilnica.

Fiind echipat cu un acumulator de 6000 mAh, ROG Phone 3 reuseste sa obtina performante mai bune decat Lenovo Legion Phone Duel la capitolul autonomie, insa nici performantele acestuia nu sunt de ici, de colo, in special in conditiile in care discutam despre cel mai puternic smartphone de pe piata, echipat cu cel mai puternic chipset, 16GB RAM si un display de 144Hz cu o diagonala mare (6.65″). Astfel, Lenovo Legion Phone Duel reuseste sa ofere peste 10 ore de gaming non-stop, aproximativ 15 ore de redare video si aproape 48 de ore de utilizare zilnica departe de priza, o performanta demna de invidiat pentru un varf de gama.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: