lab501.ro

Review + Interviu – Lenovo Legion Phone Duel – The Gaming Beast

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 28 October, 2020.

Software

 
Lenovo Legion Phone Duel ruleaza Android 10, impreuna cu interfata ZUI 12.0. Aceasta combina functionalitatea Android cu un aspect razboinic, insa Lenovo au mers mai departe si nu s-au rezumat doar la o tema potrivita pentru gaming, interfata in sine fiind optimizata pentru utilizare in mod landscape. Asta inseamna ca putem utiliza telefonul in acest mod in orice aplicatie, de la home-screen si pana la setari, iar interfata se adapteaza acestui context, utilizand la maxim spatiul avut la dispozitie.

Evident, sistemul de operare are doua moduri de functionare, mai precis modul default, in care utilizam telefonul pentru activitatile noastre zilnice uzuale, respectiv Legion Realm, in care telefonul trece automat in mod high-performance, de aici fiind lansate jocurile. Putem intra in Legion Realm atat cu ajutorul iconitei pozitionate pe ecranul principal, cat si prin apasarea concomitenta a celor doua shoulder triggers. Vom intra in detalii legate de Legion Realm pe pagina urmatoare, dedicata gaming-ului.

Pana atunci, trebuie sa va spun ca avem parte de intreaga functionalitate Android 10, navigarea putand fi realizata cu ajutorul butoanelor sau prin gesturi, aplicatiile putand fi organizate pe ecranele principale sau in app drawer, iar parintii grijuli putand seta diverse limite in meniul Parental Control. Nu in ultimul rand, putem alege rata de refresh a display-ului (60Hz, 90Hz, 120Hz sau 144Hz), putem controla iluminarea telefonului si putem face toate aceste lucruri atat in mod portrait, cat si in mod landscape.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: