Asus Transformer Book review – Cel mai cel Transformer
Constructie si design
Design-ul partii frontale este pe cat de simplu, pe atat de reusit. Singurul element care iese in evidenta pe suprafata intinsa de sticla ce ascunde touchscreen-ul este logo-ul producatorului din partea de sus stanga. Celelalte elemente precum camera frontala, senzorul de luminozitate si butonul de Start sunt ascunse bine si nu strica design-ul minimalist. Butonul de Start, de fapt, nu se aprinde decat atunci cand dispozitivul este functional, in restul timpului fiind imposibil de distins in marginea display-ului.
Constructia si design-ul spatelui tabletei este poate cel mai bun exemplu pe care il poate oferi cineva vis-a-vis de stilul Asus. Pastrand minimalismul, este aproape imposibil sa nu recunosti individualitatea limbajului estetic folosit. Fara sa primesti drept indicii prea multe elemente stilistice, poti imediat sa spui ca acesta e un dispozitiv construit de Asus. Finisajul in cercuri concentrice al suprafetei de aluminiu si grila difuzoarelor taiata cu precizie de un aparat laser contribuie la aceasta.
Constructia Transformer Book-ului este una dintre cele mai solide dar in acelasi timp si una dintre cele mai rafinate, atat printre tabletele cat si printre notebook-urile disponibile pe piata. Poate ca utilizarea aluminiului peste tot a dus la cresterea substantiala a masei, dar in final avem de-a face cu o carcasa rigida si, la numai 950g pentru o diagonala de 13.3″, cu o silueta impresionanta.
Comentarii
Cam greu. Exista laptopuri cu quad core, de 15 inch, placa video dedicata si are numai 2 kilograme.
Am văzut pe siteul oficial că are difuzoare stereo nu numai în tabletă, dar și în dock. Îmi puteți spune vă rog despre calitatea audio / volum?
Vă mulțumesc!
Pingback: Asus Transformer Book - Page 41
Pingback: Asus TX300 Transformer Book - laptop și tabletă Windows [review] - ComputerBlog.ro