Asus Transformer Book review – Cel mai cel Transformer
Temperaturi
Unul dintre factorii importanti la un ultrabook este temperatura la care poate ajunge carcasa si implicit componentele hardware din interior. Pentru a simula o situatie de consum intens al resurselor ultrabook-ului, am rulat 3 loop-uri de FarCry 2 in urma caruia am masurat ca de obicei temperatura carcasei in 10 puncte, 5 pe partea superioara si 5 pe partea inferioara a ultrabook-ului, unde F1 reprezinta coltul stanga superior, F2 reprezinta coltul dreapta superior, F3 reprezinta mijlocul ecranului, F4 reprezinta partea din stanga jos iar F5 reprezinta coltul inferior din dreapta. De asemenea, pentru partea inferioara a ultrabook-ului am definit 5 puncte (S1, S2, etc), care corespund celor 4 colturi, precum si centrul suprafetei.
Temperatura ambientala se situa in jurul valorii de 23 de grade iar pentru masurarea temperaturii am folosit termometrul Voltcraft IR 260 8S. Bineinteles ca punctele de masura s-au regasit pe partea superioara a Transformer-ului (pe tableta). Hibridul Asus reuseste sa pastreze o temperatura medie destul de buna (cam 30-31 de grade), singurele diferente mai mari fiind prezente in zona F1 si S2, plus partea centrala din dreptul fantelor de aerisire. Una peste alta, chiar daca temperaturile nu sunt cele mai ridicate, constructia din aluminiu asigura un transfer termic bun, asa ca veti simti Transformer Book-ul incalzindu-se de indata ce il puneti la treaba serios.
Comentarii
Cam greu. Exista laptopuri cu quad core, de 15 inch, placa video dedicata si are numai 2 kilograme.
Am văzut pe siteul oficial că are difuzoare stereo nu numai în tabletă, dar și în dock. Îmi puteți spune vă rog despre calitatea audio / volum?
Vă mulțumesc!
Pingback: Asus Transformer Book - Page 41
Pingback: Asus TX300 Transformer Book - laptop și tabletă Windows [review] - ComputerBlog.ro