lab501.ro

CeBIT 2013 – Ultrabook convertible cu Haswell de la Intel

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 March, 2013.

Ultrabook – Haswell Generation

 
Zilele urmatoare veti avea ocazia sa cititi un review despre un portabil foarte interesant, mai precis Asus Transformer Book, un Ultrabook dotat cu procesor Ivy Bridge care se poate transforma in tableta (in stilul Asus Transformer). Suna interesant, nu-i asa? Chiar este, pentru ca ideea de a avea un Ultrabook performant care poate fi transformat in tableta cand avem nevoie sa vizionam un film sau pentru web browsing este una foarte interesanta iar Asus au dovedit ca seria Transformer se poate adresa si celor care nu vor sa faca rabat cand vine vorba despre putere de calcul.

Ei bine, daca asta suna interesant (tineti cont ca produsul a fost anuntat la MWC iar noi va vom prezenta review-ul acestui produs in premiera, ce parere aveti despre acelasi concept, propus de data aceasta de Intel, dotat insa cu un procesor Haswell? Ei bine, am avut ocazia sa ma joc astazi cu asa ceva si pot sa spun din capul locului ca am ramas impresionat.

Nu pot dezvalui detalii legate de puterea de calcul sau autonomie dar cred ca va puteti inchipui de ce este capabil un procesor Intel de ultima generatie. Nu in ultimul rand, ideea care sta in spatele seriei Transformer se muleaza perfect in cazul acestui tip de device, care poate fi utilizat ca o unealta foarte performanta sau ca o modalitate de relaxare (ultrabook / tableta).

Ultrabook-ul propus de Intel ca exemplu este usor, subtire si nu in ultimul rand foarte performant. De aceeasi performanta beneficiaza insa si tableta, care poate fi desprinsa prin simpla apasare a unui buton. Sincer sa fiu, acest tip de device-uri ne ajuta sa intelegem mai usor in ce directie se indreapta tehnologia si judecand dupa ce putem face in momentul de fata cu un Ivy Bridge, cred ca posibilitatile oferite de Haswell ne vor fi cu siguranta pe plac tuturor.

 

_DSC1945

_DSC1946

_DSC1947

_DSC1948

_DSC1949

_DSC1950

_DSC1951

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2013 – Ultrabook convertible cu Haswell de la Intel

Lasa-ne un comentariu: