lab501.ro

HP Envy Spectre XT Ultrabook Review

Scris de: , in categoria: Notebook, in 25 October, 2012.

HP Envy Spectre XT

 

Continuam seria de review-uri de ultrabook-uri bazate pe Ivy cu inca un model produs de HP. Diferenta majora intre Spectre XT, testat in cadrul review-ului de astazi, si Envy 4, testat in review-ul anterior, este in principal pozitionarea pe piata. Daca Envy 4 se situa in zona entry-level, asa cum va explica acum ceva timp colegul George, Spectre XT se gaseste la nivelul urmator, adica in zona de mijloc a line-up-ului de utrabook-uri din acest an.

Se pare ca HP regandeste pozitionarea seriei Envy, care a fost la inceput formata din modele premium, transformand-o intr-un line-up de modele ce acopera toate zonele de piata. In mod normal mai multe modele din cat mai multe serii fac ca end-user-ul sa beneficieze de mai multe optiuni, acesta putand face o alegere cat mai aproape de nevoile sale, imi pare ca schimbarile dese de denumire ale seriilor consacrate deja ale mai multor producatori arunca utilizatorul intr-o confuzia inutila. Envy este si ar trebui sa ramana o serie premium, pentru entry-level fiind o idee buna sa avem alta denumire.

Vom urmari in cadrul acestui review, utilizand suita de teste standard, daca diferenta de pret intre XT (4800 RON) si Envy 4 (3200 RON) este justificata. In plus, vom vedea si cum se compara Spectre XT cu Acer S5 (4800 – 5000 RON) cu care se afla in lupta pe aceeasi categorie de pret. Mai multe detalii referitoare la Acer S5 puteti regasi in articolul de aici.

Comentarii

Un comentariu la: HP Envy Spectre XT Ultrabook Review

  1. Manuel A. a scris pe:

    Multumesc pentru review!

Lasa-ne un comentariu: