lab501.ro

HP anunta Envy Spectre XT

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 May, 2012.

Este evident ca ultrabook-ul este subiectul principal de discutie din punct de vedere al device-urilor mobile. Fiecare producator incearca sa iasa la suprafata cu diverse modele, intrecandu-se in design si dimensiuni cat mai reduse acest lucru fiind extrem de benefic in final pentru cumparatorul final.

HP a reusit sa iasa in evidenta astfel cu al sau model de ultrabook Envy. Acesta este bazat pe un design de tip industrial, asa cum isi doreste mult Intel, si se incadreaza in categoria 14 inch plus. Si cum lucrurile pe aceasta zona a pietei se succed foarte rapid iata astazi este anuntat noul membru al familiei Envy, Spectre XT.

Bazat pe procesoare din cea de-a treia generatie Intel Ivy Bridge, noul ultrabook are un design schimbat, daca in bine sau nu ramanand evident la latitudinea fiecaruia. Mie imi place, si mai imi place ca este si mai subtire decat Envy 14 cu 2 cm si mai usor cu 330 de grame cantarind 1.39 kg fata de cele 1.72 kg ale lui Envy. In plus HP promite o autonomie de 8 ore pentru noul model, in ce conditii ramand sa vedem intr-un review mai detaliat.

Din punct de vedere al facilitatilor se pare ca XT va  avea conexiuni 802.11n WiFi, Bluetooth si va suporta tehnologia Intel Wireless Display (WiDi). Tastele vor fi iluminate individual, ecranul fiind de asemenea de mai buna calitate comparativ cu modelele mai ieftine.

HP Envy Spectre XT va fi disponibil incepand cu luna iunie a acestui an la un pret de pornire de 999 de dolari, la acest pret configuratia fiind completata de 4GB RAM si un SSD de 128 de GB.

 

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: