lab501.ro

Review – HP Omen X 2S Laptop – 15

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 November, 2019.

HP Omen X 2S

 
Au trecut aproape doi ani de zile de cand testam un notebook din gama Omen a celor de la HP si din cate imi amintesc am fost destul de multumit de performantele acestuia. Daca atunci aveam de-a face cu un desktop replacement, de data aceasta a venit momentul sa aruncam o privire asupra unui model de 15″… with a twist.

Spun asta pentru ca HP denumesc modelul HP Omen X 2S “primul notebook de gaming echipat cu doua display-uri” si exact acesta este “twist-ul” mentionat de mine mai sus – notebook-ul testat astazi nu este dotat cu unul, ci cu doua display-uri, insa nu renunta la tastatura sau la touch-pad, ba din contra, avem de-a face cu o tastatura iluminata si un touch-pad de buna calitate.

Deasupra acestora insa, gasim un display secundar, care functioneaza pe post de extended display si poate fi cu adevarat util pentru o gama intreaga de utilizatori. Desigur, merita mentionat faptul ca discutam despre un notebook din gama Omen X, adica varful de gama al celor de la HP in materie de gaming, echipat cu un procesor de top (Intel Core i9 9880H) si o placa grafica high-end (Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q).

Drept urmare, daca aveti buget pentru asa ceva, nu ar strica sa aruncati o privire asupra dotarilor pe care le ofera HP Omen X 2S – s-ar putea sa va placa. Haideti sa vedem despre ce este vorba…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: