lab501.ro

Review – OMEN 17 by HP (an0xx)

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 31 January, 2018.

OMEN 17

 
Dupa cum ati observat, in ultimii doi ani am acordat o atentie sporita placilor video, procesoarelor si in general componentelor care se monteaza intr-o carcasa, lasand portabilele pe planul doi. O exceptie de la aceasta regula au reprezentat-o notebook-urile iesite din comun, iar anul trecut, cred ca putem cadea cu totii de acord in legatura cu acest aspect, a fost anul notebook-urilor dotate cu procesoare Kaby Lake si placi video din seria GTX 1xx0. Aceasta afirmatie este sustinuta si de faptul ca am testat nu mai putin de 14 astfel de notebook-uri, de la producatori de renume, cum ar fi Lenovo, Acer, Clevo si MSI.

Desigur, ati observat probabil ca anul trecut am testat un singur notebook dotat cu un procesor Coffee Lake, insa va asigur ca am avut un bun motiv pentru asta. Vedeti voi, cu exceptia procesoarelor low power, procesoarele din familia Coffee Lake isi vor face aparitia pe notebook-uri in luna Aprilie, moment in care vom vedea modele cu 6 nuclee si pe notebook-uri, nu doar pe desktop-uri. Cu alte cuvinte, din Aprilie nu vom mai vedea procesoare din seria HQ, pentru ca… ei bine, ati inteles voi… Q venea de la Quad, iar varfurile de gama vor avea 6 nuclee. Good times.

Pana atunci insa, au mai ramas cativa producatori de calibru care inca nu au fost prezenti in paginile noastre, unul dintre acestia fiind HP, mai precis cel mai mare producator de notebook-uri si desktop-uri in 2017. Daca in Octombrie 2016 va povesteam despre seria Omen si ce semnificatie are aceasta in portofoliul HP, acum a venit momentul sa vedem cum se prezinta un notebook din gama Omen, iar in acest scop am primit la review un notebook OMEN 17 by HP, pe numele sau de cod an0xx.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: