lab501.ro

Review – OMEN 17 by HP (an0xx)

Scris de: , in categoria: Featured, Notebook, in 31 January, 2018.

Headset

 
Daca in cazul desktop-ului Omen X v-am povestit despre perifericele produse in colaborare cu Steelseries, de aceasta data am primit un model nou de casti, mai precis Omen by HP Headset 800. Avem de-a face cu un design proprietar, la baza caruia stau o pereche de difuzoare de 53mm, precum si unele dintre cele mai masive cupe pe care le-am vazut pana acum.

In ciuda dimensiunilor, by Omen by HP Headset 800 este un headset comod, care se simte firesc pe cap. Microfonul retractabil si prezenta butoanelor pe fir contribuie la aceasta senzatie, Omen 800 fiind dotat cu clasicele mute mic si volum +/- pe fir. In pachet gasim si un adaptor de la cele doua jack-uri (microfon si casti) la un singur jack cu 4 borne, pe care il putem conecta la smartphone, de exemplu.

Omen by HP Headset 800 este un headset comod, care reproduce corect materialul audio incercat, dispunand de un echilibru fericit intre inalte, medii si bass, in conditiile in care sound-stage-ul este destul de amplu, chiar daca nu la nivelul unor modele ceva mai costisitoare.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: