lab501.ro

Review – HP Omen X 2S Laptop – 15

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 November, 2019.

Concluzii

 
HP Omen X 2S este in primul rand un notebook de gaming performant, echipat cu unele dintre cele mai puternice componente disponibile pe piata in acest moment. Din acest motiv, il putem utiliza fara probleme atat pentru jocuri, cat si pentru activitati care necesita un nivel ridicat de putere de calcul, cum ar fi editarea foto sau video.

Pe langa performantele oferite de procesor, placa grafica si solutia de stocare, am apreciat constructia metalica, display-ul de buna calitate si tastatura precisa, dar aspectul cel mai inedit este cu siguranta display-ul secundar, pe care il putem utiliza dupa bunul plac intr-o multitudine de situatii.

Singurul minus pe care l-am remarcat in cazul lui HP Omen X 2S a fost temperatura procesorului, mai ales in conditiile in care nu avem de-a face cu un notebook silentios. In afara de acest aspect, HP Omen X 2S este un notebook de gaming bine inchegat, care ofera performante de top si un avantaj unic, pe care il confera prezenta display-ului secundar.

HP Omen X 2S este deja disponibil in magazinele din Romania in diferite variante de configuratie, modelul testat de noi fiind disponibil in magazine pentru ~ 16799 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: