lab501.ro

Review – HP Omen X 2S Laptop – 15

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 November, 2019.

Constructie si dotari (continuare)

 
Daca pana acum am analizat un notebook normal de gaming, adevarata magie se intampla in momentul in care deschidem capacul si descoperim o suprafata din sticla, pozitionata deasupra tastaturii. Sub zona mediana a acestei suprafete este dispus un display IPS Full HD, echipat cu touchscreen. Implicit, acesta afiseaza aplicatia Omen Command Center, insa putem trage acolo orice aplicatie ne dorim, cu un simplu gest din mouse. Avand aceeasi rezolutie ca si monitorul principal, display-ul secundar este configurat ca un extended display, care incadreaza automat orice aplicatie am trage acolo cu mouse-ul.

Asta inseamna ca putem monitoriza cei mai importanti parametrii ai sistemului in timp real, sau putem monitoriza chat-ul in timp ce facem streaming, putem muta acolo bara de unelte din anumite aplicatii de editare, s.a.m.d. Evident, nu putem utiliza display-ul secundar ca si modalitate de control in timp ce ne jucam, de exemplu, deoarece Windows-ul va pierde focusul de pe aplicatia care ruleaza pe display-ul principal si o va minimiza. Insa putem utiliza display-ul secundar pentru orice altceva, atat in timp ce ne jucam, cat si pentru alte activitati, ceea ce este destul de interesant, din punctul meu de vedere.

Un alt aspect important este modul in care HP au implementat acest display, folosind o suprafata dedicata, fara a fi nevoiti sa sacrifice touch-pad-ul, asa cum s-a intamplat in cazul altor producatori. De fapt, touch-pad-ul integrat pe HP Omen X 2S este unul de buna calitate, la fel ca si tastatura iluminata, care ofera o buna experienta in timpul utilizarii, datorita cursei precise a tastelor.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: