lab501.ro

Review – HP Omen X 2S Laptop – 15

Scris de: , in categoria: Notebook, in 7 November, 2019.

Autonomie, temperaturi, nivel de zgomot

 
Asa cum era de asteptat de la un notebook de gaming, HP Omen X 2S ofera performante medii la capitolul autonomie, insa rezista suficient pentru jumatate de zi de lucru. Pentru gaming, cel mai indicat ar fi sa il utilizati conectat la alimentator, pentru a beneficia pe deplin de performanta oferita de procesorul si placa grafica utilizate.

Singurul aspect care nu este pe placul meu in cazul lui HP Omen X 2S este comportamentul solutiei de racire. Astfel, chiar daca nivelul de zgomot depaseste cu usurinta 45 dB in sarcina, iar temperatura nucleului grafic este mentinuta in frau fara probleme, acesta atingand maxim 61 oC in testele noastre, procesorul atinge 100 oC in mai putin de 5 minute din momentul in care pornim notebook-ul si lucram pe el.

Cei de la HP au incheiat un parteneriat cu Thermal Grizzly, pentru a folosi pasta Conductonaut produsa de acestia, insa probabil nu erau constienti de faptul ca … ei bine, Thermal Grizzly ofera mai mult marketing decat performanta, asa cum putem vedea si rezultatele obtinute de HP Omen X 2S la capitolul temperatura…
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: