lab501.ro

Mountain MacroPad & Mountain DisplayPad

Scris de: , in categoria: Periferice, in 6 October, 2022.

Mountain

 
Despre Mountain am mai discutat, atât ca firmă, cât și despre produsele lor atunci  când am lucrat cu tasataturile lor, anume Everest MaxEverest 60 și Everest Core. Sunt un producător decent de soluții prebuilt cărora nu le lipsesc tonurile enthusiast-grade cum ar fi switch-uri lubrifiate, capacitatea de hot-swap, cantități deloc neglijabile de spumă incluse în builduri și un software decent.

În episodul de astâzi ne vom delecta în schimb cu ceva mai rar pe piața tastaturilor, anume două macropads. Unul care este un macropad “clasic”, cu switch-uri tip MX lubrifiate din fabrică și unul cu butoane dotate fiecare cu un afișaj OLED, cel din urmă fiind un concurent direct pentru Elgato Stream Deck. Aceste două macropad-uri sunt de asemenea integrabile cu tastatura Everest Max prin poziționarea lor direct pe aceasta, dar și utilizabile stand-alone prin standurile incluse în pachetul fiecăruia, standuri foarte solide, cu o greutate remarcabilă pentru dimensiunile lor.
 

Comentarii

2 comentarii la: Mountain MacroPad & Mountain DisplayPad

  1. VLAD a scris pe:

    salut, de unde pot cumpara DisplayPAD in romania? am incercat sa cumpar de pe amazon ca tot este redus dar nu trimit in RO :(((

  2. De pe site-ul producatorului direct nu merge? Sau de pe amazon.de?

Lasa-ne un comentariu: