lab501.ro

Review – Mountain Everest Max

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 6 November, 2020.

Mountain Everest

 
Am urmarit indeaproape evolutia celor de la Mountain, de la primul anunt oficial, trecand prin listarea pe Kickstarter si ajungand la primul produs lansat, mouse-ul Makalu 67. Acesta a reusit sa ne impresioneze si tinand cont de ceea ce am mai vazut pe net nu am fost singurii impresionati de Makalu 67, drept urmare de-abia asteptam sa punem mana pe tastatura Everest, produsul anuntat initial de catre Mountain.

Pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul, Mountain este un start-up german, fondat de o mana de pasionati, pe care avem placerea de-a ii cunoaste personal din vremea in care serviciile lor erau puse in slujba unor companii binecunoascute din domeniu. CEO-ul si fondatorul Mountain, Tobias Brinkmann, intra in cel de-al 20-lea an de activitate in domeniu, dupa ce a activat in ultimele doua decade in cadrul unor companii precum OCZ, AC Ryan si Toshiba si a infiintat agentia 360 Service Agency, in urma cu 4 ani.

Asa cum va povesteam, Everest este o tastatura mecanica modulara, care permite schimbarea switch-urilor Cherry MX, atasarea unui numpad cu taste LCD integrate, respectiv atasarea unui Media Dock cu un al doilea display, fiind echipata cu un hub USB 3.2 Gen 1, iluminare RGB si palm rest magnetic.

Tastatura poate fi personalizata cu ajutorul utilitarului Base Camp si este comercializata in doua versiuni de echipare, Everest Core (149 Euro) si Everest Max (249 Euro), cea din urma fiind livrata impreuna cu numpad si media dock. De asemenea, este disponibila si versiunea Everest Core Bareborne (129 Euro), care include doar tastatura, fara switch-uri si key-caps, utilizatorii putand folosi switch-urile si key-caps-urile preferate.

Nu in ultimul rand, producatorul are in oferta 10 seturi diferite de key-caps ABS Double Shot, respectiv 3 tipuri de key-caps din rasina, cu diverse modele. Noi am primit la teste versiunea de varf, Everest Max, acesta fiind de altfel subiectul articolului de astazi.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Mountain Everest Max

  1. Emil Alexandru a scris pe:

    O idee cand ajunge in romania? <3

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Momentan poate fi comandata direct de pe site-ul producatorului – am pus link-ul in articol.

Lasa-ne un comentariu: