lab501.ro

Review – Mountain Everest Max

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 6 November, 2020.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 2m
Dimensiuni (LxWxH)265 x 461 x 43mm
1373g
TasteCherry MX Red / Hot swappable
Taste macroDa
Taste multimedia volume, mute, play/pause, forward, backward
IluminareDa, RGB
Porturi5 x USB 3.2 Type-C
1 x USB 3.2
TehnologiiN-Key Rollover / 100% anti-ghosting
WristpadDa, magnetic, detasabil

 

La baza, Everest Core este o tastatura mecanica tenkeyless, echipata cu un conector USB 3.2 si 5 conectori USB 3.2 Type-C, pentru conectarea la PC, respectiv conectarea accesoriilor. Tastatura poate fi echipata cu switch-uri Cherry MX (Red, Brown, Blue, Silent Red si Speed Silver), fiind echipata cu key-caps ABS Double Shot. Switch-urile sunt hot-swappable, putand fi schimbate cu ajutorul uneltei incluse in pachet.

Versiunea Everest Max este livrata impreuna cu un numpad cu taste LCD integrate, care poate fi atasat in stanga sau in dreapta tastaturii, respectiv cu un Media Dock echipat cu butoane multimedia si o rotita de control / display LCD cu o rezolutie 240×240 px. Nu in ultimul rand, in pachet gasim si un palm rest magnetic, precum si cablul pentru conectarea la PC.

Mountain Everest Max este construita in jurul unui chipset Cortex M0 si poate retine pana la 5 profile, datorita memoriei on-board. Nu in ultimul rand, display-ul integrat in Media Dock poate afisa o serie intreaga de parametrii, de la ceas si pana la nivelul de incarcare al procesorului, in timp ce tastele LCD integrate in NumPad pot fi utilizate pentru a controla orice aplicatie ne dorim.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Mountain Everest Max

  1. Emil Alexandru a scris pe:

    O idee cand ajunge in romania? <3

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Momentan poate fi comandata direct de pe site-ul producatorului – am pus link-ul in articol.

Lasa-ne un comentariu: