lab501.ro

Mountain Everest disponibila pe Kickstarter

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 March, 2020.

Everest

 
Cu aproximativ o luna in urma va povesteam despre Mountain.gg, un start-up german, fondat de o mana de pasionati care isi doresc sa revolutioneze piata tastaturilor de gaming. Acestia au dezvaluit astazi primul model, disponibil in doua variante – Everest Core si Everest Max – precum si cele mai importante specificatii ale acestuia, in cadrul campaniei demarate pe Kickstarter.

Astfel, Everest este o tastatura mecanica modulara, care permite schimbarea switch-urilor Cherry MX, atasarea unui numpad cu taste LCD integrate, respectiv atasarea unui Media Dock cu un al doilea display, fiind echipata cu un hub USB 3.2 Gen 1, iluminare RGB si palm rest magnetic.

Tastatura poate fi personalizata cu ajutorul utilitarului Base Camp si este comercializata in doua versiuni de echipare, Everest Core si Everest Max, cea din urma fiind livrata impreuna cu numpad si media dock. Desigur, utilizatorii au la dispozitie mai multe tipuri de pachete pe Kickstarter, de la 99 Euro (Everest Core fara alte accesorii) si pana la 199 Euro (Everest Max impreuna cu toate accesoriile).

Everest va fi livrata cumparatorilor incepand cu luna August, precomenzile incepand astazi. Astfel, in mai putin de 30 de minute compania a reusit sa stranga peste jumatate (12K USD) din cei 22K USD necesari pentru productia tastaturilor. Daca vreti sa va numarati printre primii utilizatori ai tastaturilor Everest din lume, puteti plasa o precomanda astazi, pe Kickstarter. Noi vom incerca sa testam tastatura imediat cum aceasta va fi disponibila.

 

Reach your Summit with Everest from Mountain Gaming on Vimeo.

Comentarii

Niciun comentariu la: Mountain Everest disponibila pe Kickstarter

Lasa-ne un comentariu: