lab501.ro

Mountain Makalu 67

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 September, 2020.

Mountain Makalu 67

 
Dupa cum ati observat deja pana acum, noi ne concentram atentia asupra review-urilor si raportam de la cele mai importante evenimente de profil, atunci cand este cazul. Cu exceptia acestor evenimente insa, foarte rar publicam stiri pe site. Drept exemplu stau si cifrele disponibile pe site – in 9 ani de NEXT, am publicat 527 de articole si 256 de stiri, iar pe LAB501 1166 de articole si 1274 de stiri, in conditiile in care majoritatea evenimentelor de profil la care am participat de-a lungul timpului (Computex, CeBIT, CES) au fost prezentate pe LAB501, doar stirile de la MWC fiind publicate pe NEXT.

Evident, exista site-uri care fac asta, caz in care raportul stiri / articole este de 10 sau chiar 20 la 1. Doar ca noi am decis cu mult timp in urma ca stirile nu ne pasioneaza si este mai important sa ne ocupam timpul cu testarea de produse si redactarea de review-uri. Drept urmare, pe langa povestile de la Computex, in momentul in care publicam o stire pe LAB501 sau pe NEXT, inseamna ca ceva ne-a atras atentia. Fie este vorba despre o promotie de pe urma careia cititorii nostri pot beneficia, fie relatam o scurta experienta personala care nu merita titulatura de articol, fie discutam despre un produs sau o companei care chiar ne-au atras atentia.

Iar anul acesta, din cele 4 stiri publicate pana acum pe NEXT, 2 erau dedicate celor de la Mountain. V-am povestit mai intai despre ei aici, aducandu-ne aminte de vremuri de mult apuse, in care ne intalneam cu fondatorul companiei in Taiwan, discutand despre alte brand-uri. Apoi v-am anuntat cand au demarat campania de Kickstarter. Intre timp, oamenii nu au stat degeaba si au avut parte de un an greu, in care au pus la punct gama de produse, mai precis trei tastaturi, un mouse si un mousepad, care au intrat in productie si vor ajunge in curand in mainile pasionatilor.

Daca vreti sa aflati mai multe detalii despre acestea, puteti vizita site-ul companiei. Cel mai probabil majoritatea dintre ele vor trece si pe la noi pentru a ne forma o parere despre ele. Pana atunci insa, desi prima data v-am povestit despre o tastatura, onoarea de a fi primul produs Mountain testat pe next.lab501.ro ii revine mouse-ului Makalu 67. Sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Mountain Makalu 67

Lasa-ne un comentariu: