lab501.ro

Review – Mountain Everest Max

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 6 November, 2020.

Software

 
Dupa cum stiti deja din review-ul dedicat lui Mountain Makalu 67, produsele Mountain sunt insotite de suita software Base Camp, care ne permite sa personalizam experienta de utilizare in cel mai mic detaliu. In cazul lui Mountain Everest Max discutam despre posibilitati extinse de personalizare si control.

Astfel, trebuie sa mentionez in primul rand ca tastatura poate fi controlata si fara ajutorul suitei software, cu ajutorul combinatiilor de taste Fn+hotkeys. Totusi, pentru cei care doresc sa personalizeze in detaliu fiecare aspect legat de tastatura lor, este indicat sa utilizam Base Camp.

Cu ajutorul acestuia, putem alege lay–out-ul tastaturii (US, FR, DE), putem dezactiva o serie de taste si combinatii in Game Mode, putem defini Macro-uri, putem controla iluminarea si putem schimba functiile celor 4 taste LED pozitionate pe NumPad. Implicit, acestea deschid utilitarul Base Camp, File Explorer, sau Task Managerul, insa noi putem opta pentru orice aplicatie sau actiune, personalizand-o cu o iconita specifica, similar produselor Elgate StreamDeck.

Nu in ultimul rand, avem la dispozitie un capitol intreg dedicat personalizarii rotitei / display pozitionate pe Media Dock. De aici putem controla volumul audio sau modul de iluminare, sau putem opta pentru alte functii, cum ar fi afisarea ceasului, a numarului de actiuni intreprinse pe minut (APM), putem schimba intre cele 5 profile pe care le putem salva pe tastatura, putem monitoriza cei mai importanti parametrii ai sistemului sau putem defini noi actiuni sau date afisate pe display.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Mountain Everest Max

  1. Emil Alexandru a scris pe:

    O idee cand ajunge in romania? <3

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Momentan poate fi comandata direct de pe site-ul producatorului – am pus link-ul in articol.

Lasa-ne un comentariu: