lab501.ro

Review – Mountain Everest Max

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 6 November, 2020.

Prezentare

 
Mountain Everest Max este construita din doua placi de aluminiu, intre care este dispus un difuzor pentru iluminare. Latura inferioara este construita din ABS, fiind brazdata de canalele destinate pozitionarii cablului in functie de dorintele utilizatorului. Astfel, conectorul USB-C este pozitionat fix in mijlocul tastaturii, utilizatorul putand trage cablul in directia dorita, cu ajutorul canalelor dedicate.

Mountain Everest Max este echipata cu doua picioruse reglabile, cu ajutorul pieselor magnetice incluse in pachet. Pe fiecare laterala gasim un conector USB-C si 3 sisteme de fixare cu magneti, pentru atasarea Num Pad-ului, in timp ce latura superioara este dotata de asemenea cu doi conectori USB-C si doua sisteme de prindere magnetice, pentru montarea Media Dock-ului, inspre stanga sau dreapta. Tot aici gasim si un conector USB 3.2, pentru conectarea mouse-ului, sau a unei unitati de stocare.

In pachet gasim si un palm-rest construit din aluminiu si acoperit cu piele sintetica, acesta putand fi atasat cu ajutorul unor sisteme de prindere magnetice. Practic, desi la prima vedere avem de-a face cu o tastatura tenkeyless, Mountain Everest Max ofera un nivel de modularitate nemaintalnit pana acum in cazul unui produs de serie. Acest lucru este valabil si pentru key-caps-uri si switch-uri, care pot fi schimbate cu usurinta cu ajutorul uneltei incluse in pachet.
 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Mountain Everest Max

  1. Emil Alexandru a scris pe:

    O idee cand ajunge in romania? <3

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Momentan poate fi comandata direct de pe site-ul producatorului – am pus link-ul in articol.

Lasa-ne un comentariu: