lab501.ro

Mountain 4 year anniversary sale

Scris de: , in categoria: Stiri, in 22 July, 2022.

Mountain

 

 
Ptii, dragii ,onstrului, dar iute mai trece timpul! Parca mai ieri va povesteam despre lansarea primei campanii Mountain pe Kickstarter si nu cu mult timp dupa aceea testam Makalu 67 si Everest Max. Mai mult decat atat, anul acesta am discutat despre Everest 60, ba chiar am si vazut cum putem construi o tastatura dupa placul nostru, cu ajutorul Everest Core Barebone.

Putina lume stie insa ca aceasta este doar jumatate din poveste, Mountain fiind fondata in urma cu 4 ani, dintre care primii doi au fost dedicati proiectarii si dezvoltarii proiectelor Everest si Makalu 67. Apoi, doi ani mai tarziu, si-a facut aparitia Mountain 60, iar producatorul german si-a completat colectia de produse proprii si cu doua modele de mousepad, precum si cu mai multe accesorii de la parteneri, comercializate prin magazinul celor de la Mountain.

Ei bine, luna aceasta se implinesc 4 ani de la infiintarea companiei, drept urmare cei de la Mountain sarbatoresc acest lucru oferind o serie de discount-uri pentru anumite produse. De exemplu, puteti achizitiona Everest Max pentru 199 Euro, sau Everest Core pentru 99 Euro. De asemenea, Everest 60 costa in aceasta perioada 99 Euro, Makalu 67 costa 39 Euro, iar un cablu Coiled Aviator de la Space cables este redus acum la 69 Euro. Mai multe promotii puteti gasi accesand acest link, iar cantitatea de produse este limitata, pe principiul primul venit, primul servit.

Si daca tot ati citit pana aici, mai jos puteti vedea cateva imagini cu modul in care am asortat Mountain Everest 60 cu un set Beige + Gray PBT 67 Key Keycap Set produs de KBDFans, comercializat desigur si pe site-ul Mountain.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: