lab501.ro

Mountain keyboard build – Mountain Everest Core + Mountain Linear 45 Speed + KBDFans Dolch

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 4 July, 2022.

Mountain

 
Ehehei, dragii monstrului, iata ca a venit vara, cu soare, caldura si praf, dar si cu terase, relaxare la gratar sau in fata unui ochi de apa, dor de vacanta si planuri de concediu. Iar in aceasta vara, producatorii de hardware au stat ceva mai cuminti, conservandu-si fortele pentru nebunia care va urma in toamna, in timp ce producatorii de smartphone-uri, notebook-uri si alte accesorii s-au intrecut in lansari, astfel incat vara aceasta agitatia cea mai mare a fost pe NEXT, nu pe LAB.

Ei bine, intre lansari de smartphone-uri, notebook-uri si tablete, incercam sa ne relaxam cu hobby-ul caruia i-am acordat cea mai multa atentie anul acesta, mai precis tastaturile configurabile. Stiu ca am discutat deja de mai multe ori despre acest subiect, dar va marturisesc ca suntem inca la inceput si am planuit multe lucruri in acest sens anul acesta, de la modele care mai de care mai interesante, la tehnologii iesite de comun si pana la modele legendare din trecut… Ehehe, nici nu va inchipuiti voi cate articole dedicate tastaturilor pregatim noi in momentul de fata.

Si daca discutam despre tastaturi, nu pot sa nu remarc faptul ca primul producator care a trimis la test modele hot swappable a fost Mountain, un nume relativ nou in domeniu, dar care a evoluat in doar cativa ani cum nu au facut-o altii in decade de existenta. Spun asta pentru ca la prima vedere cei de la Mountain vand tastaturi, doua modele mai precis, precum si ceva accesorii.

Dar daca stam putin sa sapam pe site-ul lor, ne dam seama ca avem de-a face cu un producator care a fost atent la piata si a inteles ce isi doresc fanii, Mountain comercializand in momentul de fata atat tastaturi, cat si barebone-uri, switch-uri, keycaps-uri si accesorii, unele de productie proprie, altele de la parteneri cu renume.

Din acest motiv, ne-am gandit ca nu ar strica sa aruncam o privire mai atenta in oferta lor si sa construim o tastatura asa cum ne dorim noi, utilizand componente disponibile pe site-ul Mountain. Drept urmare, am optat pentru o baza Everest Core Barebone, switch-uri Mountain si accesorii de la parteneri binecunoscuti, toate fiind comercializate in magazinul Mountain din Europa.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: