lab501.ro

Mountain keyboard build – Mountain Everest Core + Mountain Linear 45 Speed + KBDFans Dolch

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 4 July, 2022.

Prezentare

 
Fiind vorba despre un barebone, avem de-a face cu un ambalaj simplu, in care gasim baza tastaturii, manualul utilizatorului, un cablu USB->USB-C, un combo switch/keycaps puller, prcum si patru picioruse magnetice, cu ajutorul carora putem regla unghiul de tastare.

Mountain Everest Core Barebone este construita din doua placi de aluminiu, intre care este dispus un difuzor pentru iluminare. Latura inferioara este construita din ABS gros, fiind brazdata de canalele destinate pozitionarii cablului in functie de dorintele utilizatorului. Astfel, conectorul USB-C este pozitionat fix in mijlocul tastaturii, utilizatorul putand trage cablul in directia dorita, cu ajutorul canalelor dedicate.

Pe fiecare laterala gasim un conector USB-C si 3 sisteme de fixare cu magneti, pentru atasarea accesoriilor oferite de Mountain (Num-pad), in timp ce latura superioara este dotata de asemenea cu doi conectori USB-C si doua sisteme de prindere magnetice, pentru montarea Media Dock-ului, inspre stanga sau dreapta. Tot aici gasim si un conector USB 3.2, pentru conectarea mouse-ului, sau a unei unitati de stocare.

Mountain Everest Core Barebone este livrata impreuna cu stabilizatoarele dedicate tastelor lungi, utilizatorul putand monta orice switch-uri de tip MX cu 3 pini doreste, in socket-urile hot swappable produse de Gateron.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: