lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

Scris de: , in categoria: Featured, Foto, Smartphone, in 19 June, 2018.

Chiang Kai-shek Memorial

 
Considerat pe buna dreptate parintele Taiwanului modern, Chiang Kai-shek a fost comemorat postum prin construirea unui complex memorial in districtul Zhongzheng, alcatuit din Liberty Square, Liberty Gate, National Concert Hall, National Theater si Chiang Kai-shek Memorial Hall.

 

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20


 

Sun Yat-set Memorial

 
Intemeietorul Kuomintang-ului si al Republicii Chineze nationaliste (Republic of China ROC), Sun Yat-set se bucura de respectul tuturor taiwanezilor, districtul Xinyi gazduind Sun Yat-sen Memorial Hall, o cladire de dimensiuni impresionante, pozitionata in parcul Chung-shan din Taipei. Alaturi de Chiang Kai-shek Memorial, Sun Yat-sen Memorial Hall este unul dintre obiectivele turistice importante din Taipei, atat prin arhitectura, cat si prin pozitionarea alaturi de Iazul de Smarald.

 

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Huawei P20

Comentarii

2 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Taiwan 2018

  1. Dragos a scris pe:

    Mulțumesc pentru o lectură ce a venit la fix la un drum neprevăzut. Îmi e dor de Taiwan, sunt 10 ani de când am fost, dar datorită vouă m-am simțit iar acolo, și în plus am vizitat virtual locuri pe care nu le-am văzut în 2008. Ah, da, și am început să studiez piața pentru Mate 9 :) Bine scris, așa cum a fost și cel din Africa.

  2. Mihai a scris pe:

    Cand maiestria condeiului se imbina cu mana sigur si ochiul ager, se nasc astfel de bijuterii. Este ciudat ca am inceput sa caut bilete de avion pentru Taiwan si oferte pentru P20?

Lasa-ne un comentariu: