lab501.ro

Review – HUAWEI Watch Buds

Scris de: , in categoria: Gadget, in 18 May, 2023.

HUAWEI Watch Buds

 
De cativa ani incoace va povestesc despre ceasuri inteligente si cum ne ajuta ele in viata noastra de zi cu zi. Fie ca este vorba de mentinerea unei vieti active, monitorizarea calitatatii somnului sau realizarea de plati contactless, usor, usor aceastea au devenit gadget-uri nelipstite din viata noastra. Stiu, se poate trai si fara ele, dar odata ce ne obisnuim cu ele, nu ne mai putem inchipui viata fara ele.

Reteta unui ceas inteligent reusit este destul de simpla: materiale de calitate, rezistenta la apa/praf, moduri suficiente de antrenament, o durata de viata departe de priza a acumulatorului de cel putin 7 zile. Iar majoritatea brand-urilor au gasit reteta potrivita si au introdus in portofoliul lor astfel de produse care sa multumeasca marea majoritate a acestor nevoi. Intr-adevar unele produse inclina intr-o partea sau alta – unele sunt axate pe functii smart, sunt dotate cu eSIM, plata contactless dar nu stau departe de priza mai mult de 3-4 zile, iar altele sunt axate pe monitorizarea sanatatii, avand mai multe moduri de sport si evident o durata de viata a acumulatorului de peste o saptamana, chiar si doua saptamani in cazul celor high-end.

Iata ca astazi vom discuta despre un produs foarte interesant si anume Huawei Watch Buds, un hibrid intre ceas inteligent si casti. Daca te gasesti tot timpul in miscare si te imparti intre intalniri, mail-uri, call-uri si un stil de viata activ in care vrei sa iti atingi necesarul minim de pasi pe zi, s-ar putea ca acest articol si produs sa fie pentru tine.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: