lab501.ro

Review – HUAWEI Watch Buds

Scris de: , in categoria: Gadget, in 18 May, 2023.

Concluzii

 
Dupa cum am putut oberva in ultimii ani, Huawei si-au extins foarte mult portofoliul de produse dezvoltand un adevarat ecosistem, acestia fiind atenti la nevoile consumatorilor. Asa a luat nastere si Huawei Watch Buds, un 2 in 1 – ceas inteligent si casti, dedicat celor care sunt tot timpul in miscare.

In momentul in care decidem sa cumparam un ceas inteligent, trebuie sa ne gandim evident la mai multe aspecte. In primul rand la ce ne asteptam de la un astfel de dispozitiv. Daca ducem un stil de viata activ si ne intereseaza functiile de monitorizare a sanatatii, moduri de antrenament. Sau avem nevoie de mai multe functii inteligente, plata contactless, eSIM etc. Iar in al doilea rand la ce buget avem pentru achizitionarea unui astfel de gadget, HUAWEI Watch Buds
fiind comercializat pe Huawei Store pentru 2499 RON.

HUAWEI Watch Buds a reusit sa ma impresioneze, chiar daca nu imi este dedicat tocmai mie. S-a descurcat de minune in saptamanile in care l-am folosit, iar masuratorile facute au fost foarte apropiate de Watch GT 3 PRO, pe care il folosesc de aproximativ 1 an. Iar faptul ca am avut tot timpul castile la indemana a fost un mare plus, Huawei reusind o figura frumoasa. Castile beneficiaza de ANC, asa ca nu am fost deloc deranjata in timpul convorbirilor. Iar un mare plus pe care il au micutele Earbuds este faptul ca nu are importanta pozitionarea castilor in urechi, acestea recalibrandu-se singure cu o simpla miscare a capului.

Dincolo de toate acestea insa, HUAWEI Watch Buds este un ceas pentru cei care isi doresc macar o frantura din experienta lui James Bond, cu un alt dispozitiv ascuns in interior si control prin atingerea urechii, parand mai degraba un dispozitiv desprins dintr-un film SF, decat un produs pe care il putem achizitiona chiar acum din magazine.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: