lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Las Vegas 2020

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Foto, in 20 January, 2020.

Introducere

 
Am inceput anul 2020 altfel, sau cel putin altfel decat il incep eu in mod normal. Vedeti voi, pentru mine luna Ianuarie este dedicata sporturilor de iarna, relaxarii alaturi de prieteni si familie, acesta fiind modul in care eu imi incarc bateriile pentru nebunia care urmeaza de obicei in domeniul nostru. De aceasta data insa, m-am gandit ca nu ar strica sa ii dau o sansa CES-ului, singurul targ IT&C la care nu participasem pana acum.

Chiar daca nu sunt de acord cu astfel de activitati in prima saptamana din Ianuarie si chiar daca pentru noi Computex-ul a fost, este si va ramane Mecca hardware-ului, cred ca orice lucru trebuie incercat pe viu, pentru a putea emite o opinie despre el. Drept urmare, nici nu incepuse bine anul, iar eu aterizam in Las Vegas, Nevada, pentru a lua pulsul industriei in cadrul primei expozitii de profil a anului.

Evident, v-am tinut la curent cu noutatile pe care noi le-am considerat importante, am apucat sa vizitam o parte din producatorii despre care va povestim constant pe LAB501, dar si o serie de producatori noi, care activeaza in varii domenii inrudite cu obiectul nostru principal de activitate – IT&C. Si avand aceasta experienta practica a CES-ului, ne-am gandit ca nu ar strica sa incheiem epopeea dedicata acestui subiect cu un articol… altfel.

In fond, intreaga experienta a fost iesita din comun pentru noi, asa ca de ce sa nu analizam si alte lucruri decat noutatile lansate de producatori. Pana la urma, am fost in Las Vegas atat in calitate de profesionisti, cat si in calitate de turisti, am vizitat atat producatori hardware, cat si cele mai importante atractii ale faimosului oras din desert. Si ca de fiecare data, ne-am bazat pe o serie de gadget-uri pentru tot ce am facut acolo.

Drept urmare, dupa ce in urma cu aproape 6 ani va povesteam despre cum a fost in Zanzibar, iar acum doi ani v-am povestit despre Taipei, de aceasta data a venit randul continentului Nord American sa faca subiectul unei anatomii tehnice. Cred ca urmatorul articol de acest gen ar trebui totusi dedicat unei destinatii europene, nu-i asa?
 

Comentarii

6 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Las Vegas 2020

 1. ChrisB a scris pe:

  It’s all about the 5 Guys dude! Good read thanks for sharing.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Been there in downtown LA, loved it :D

 3. Cristian G a scris pe:

  Dragul meu , savuram fiecare rand scris.
  Sa nu uit :
  Ai facut review corect la Note 9 – rezultat cumparat si eu si I love it
  Ai facut review corect la Yoga 730 13 – – rezultat cumparat si eu si I love it( o baterie mai mare nu strica ).
  Deci avem urechile ciulite si ochii atintiti la profesor !

 4. Cristian G a scris pe:

  Burgerii prezentati de tine ma faceau sa iau un bilet ( si viza ) sa-i gust si eu.
  Iti propun sa incerci sa deschizi aici la Bucuresti :
  Monster’s Burger
  Daca vei fi la fel de consecvent si de incredere precum cu acest site , vei avea cozi pe trotoar de 20m sa guste tot romanu burgherii tai.
  As fi onorat daca ma vei invita si la deschidere

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Din cand in cand, mai fac si burgeri… fericitii destinatari laudand initiativa mea culinara. Totusi, exista si in Bucuresti cateva locuri cu burgeri faini, de exemplu Circus imi vine acum in minte.

 6. Cristian G a scris pe:

  Merci , voi incerca.
  Anul trecut, intamplator, am intrat la Bacoa din Barcelona, unde am mâncat cel mai bun burger . Punct
  De atunci tot incerc , colo , colo , si le las in farfurie doar pe jumatate mancate .
  Slabe

Lasa-ne un comentariu: