lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Las Vegas 2020

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Foto, in 20 January, 2020.

Las Vegas – Zi

 
Despre conferintele de la CES 2020, respectiv produsele anuntate sau lansate acolo, v-am povestit deja. Asa ca, de aceasta data o sa incerc sa va delectez privirea cu privelistea pe care am admirat-o eu in Las Vegas, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, iar apoi o sa va povestesc despre cele 5 locuri unde am luat micul dejun in fiecare zi si in ce a constat acest mic dejun.

Nu cred ca mai are rost sa intru in detalii legate de istoria orasului sau de motivele care au stat la baza constructiei sale. Cei interesati stiu asta deja, sau se pot documenta temeinic pe internet. Cert este ca in zilele noastre Las Vegas este o importanta destinatie turistica in SUA, fiind un oras care incearca sa ofere cat mai mult divertisment, atat pasionatilor de jocuri de noroc, cat si celor care pur si simplu vor sa petreaca un week-end alaturi de prieteni sau de partener / partenera.

Indiferent daca doriti sa petreceti un week-end in cazinouri, sa admirati impunatoarele hoteluri pe care le-ati vazut in atatea filme, cum ar fi Bellagio, Caesar’s Palace, The Venetian sau Mirage, in Las Vega exista cate ceva pentru fiecare. Astfel, cei care nu sunt satisfacuti de priveliste, pot incerca unele dintre cele mai bine dotate poligoane din lume, unde pot avea sansa sa traga cu arme rare (MG42, Maxim, M1919 Browning, etc), greu de gasit in alte parti. Ma refer aici la mitraliere din primul si al doilea razboi mondial, pe care marea majoritatea dintre noi nu mai avem ocazia sa le vedem decat in filme, arme de calibrul mare (.50cal) sau alte raritati de acest gen.

Sau, puteti inchiria masini de lux (Ferrari 458, Lamorghini Aventador, McLaren 570S), va puteti plimba cu elicopterul desupra Marelui Canion, puteti vizita barajul Hoover, puteti cumpara diverse produse relaxante direct de la micile gherete de pe strada – atentie, achizitionarea este perfect legala, consumul in public, cel putin teoretic, nu. Eu personal am ales sa ma plimb si sa admir peisajul, de la clasicele lanturi hoteliere specifice Vegas-ului si pana la incercarea de a aduce o parte din lume in acelasi loc.

Ma refer aici la replicile fidele dupa Arcul de Triumf, Turnul Eiffel sau Statuia Libertatii, respectiv la canalele pe care te poti plimba cu gondola in jurul hotelului The Venetian sau la Hofbräuhaus – filiala Las Vegas. De toate pentru toti, in special pentru cei care nu au avut sansa sa vada aceste monumente pe viu.

 

Comentarii

6 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Las Vegas 2020

 1. ChrisB a scris pe:

  It’s all about the 5 Guys dude! Good read thanks for sharing.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Been there in downtown LA, loved it :D

 3. Cristian G a scris pe:

  Dragul meu , savuram fiecare rand scris.
  Sa nu uit :
  Ai facut review corect la Note 9 – rezultat cumparat si eu si I love it
  Ai facut review corect la Yoga 730 13 – – rezultat cumparat si eu si I love it( o baterie mai mare nu strica ).
  Deci avem urechile ciulite si ochii atintiti la profesor !

 4. Cristian G a scris pe:

  Burgerii prezentati de tine ma faceau sa iau un bilet ( si viza ) sa-i gust si eu.
  Iti propun sa incerci sa deschizi aici la Bucuresti :
  Monster’s Burger
  Daca vei fi la fel de consecvent si de incredere precum cu acest site , vei avea cozi pe trotoar de 20m sa guste tot romanu burgherii tai.
  As fi onorat daca ma vei invita si la deschidere

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Din cand in cand, mai fac si burgeri… fericitii destinatari laudand initiativa mea culinara. Totusi, exista si in Bucuresti cateva locuri cu burgeri faini, de exemplu Circus imi vine acum in minte.

 6. Cristian G a scris pe:

  Merci , voi incerca.
  Anul trecut, intamplator, am intrat la Bacoa din Barcelona, unde am mâncat cel mai bun burger . Punct
  De atunci tot incerc , colo , colo , si le las in farfurie doar pe jumatate mancate .
  Slabe

Lasa-ne un comentariu: