lab501.ro

Anatomia tehnica a unei excursii – Las Vegas 2020

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, Foto, in 20 January, 2020.

White Castle

 
Si daca tot am ajuns aici, dupa o perioada in care am degustat din plin bucate traditionale romanesti, m-am gandit ca nu ar strica sa incerc o dieta ceva mai … americana, alcatuita exclusiv din burgeri. Ma refer, desigur, numai la micul dejun. Asa cum stiti, in SUA putem gasi un numar impresionant de lanturi fast food sau de restaurante. Si daca unele dintre ele sunt renumite international (McDonalds, Burger King, KFC), altele avem de obicei sansa sa le incercam doar in SUA sau in anumite tari din vest (5 Guys, In-and-out, etc).

Cum numele mentionate mai sus si-au facut loc de-a lungul timpului in itinerariul meu, de aceasta data am incercat 2 fast food-uri locale, 2 restaurante renumite si un BBQ joint care nu face parte dintr-un lant national. Prima data m-am orientat inspre White Castle, despre care, da, am auzit din “Harold and Kumar go to White Castle”.

Nu am mai avut ocazia pana acum sa incerc meniul lor, asa ca primul loc in care am mancat in Vegas a fost chiar White Castle. Am incercat clasicul Cheese Slider Combo, un meniul alcatuit din 4 cheese-burgeri de mici dimensiuni, o portie de cartofi prajiti si o racoritoare – Cola in cazul meu. Meniul costa 8.99USD (fara taxe), bautura fiind achizitionata separat (2.19USD). Burgerii sunt cat se poate de simplii, fiind alcatuiti din chifla, chiftea, o felie de branza, felii de castravete murat si un sos – am optat pentru jalapenos.

Ce este cu adevarat unic la White Castle este faptul ca atat chifteaua, cat si chiflele, sunt prajite pe o plita care este acoperita mereu de un strat de ceapa, aceasta fiind de altfel ingredientul specific al burgerilor White Castle. Per total, locul 4 in topul meu.

 

Comentarii

6 comentarii la: Anatomia tehnica a unei excursii – Las Vegas 2020

 1. ChrisB a scris pe:

  It’s all about the 5 Guys dude! Good read thanks for sharing.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Been there in downtown LA, loved it :D

 3. Cristian G a scris pe:

  Dragul meu , savuram fiecare rand scris.
  Sa nu uit :
  Ai facut review corect la Note 9 – rezultat cumparat si eu si I love it
  Ai facut review corect la Yoga 730 13 – – rezultat cumparat si eu si I love it( o baterie mai mare nu strica ).
  Deci avem urechile ciulite si ochii atintiti la profesor !

 4. Cristian G a scris pe:

  Burgerii prezentati de tine ma faceau sa iau un bilet ( si viza ) sa-i gust si eu.
  Iti propun sa incerci sa deschizi aici la Bucuresti :
  Monster’s Burger
  Daca vei fi la fel de consecvent si de incredere precum cu acest site , vei avea cozi pe trotoar de 20m sa guste tot romanu burgherii tai.
  As fi onorat daca ma vei invita si la deschidere

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Din cand in cand, mai fac si burgeri… fericitii destinatari laudand initiativa mea culinara. Totusi, exista si in Bucuresti cateva locuri cu burgeri faini, de exemplu Circus imi vine acum in minte.

 6. Cristian G a scris pe:

  Merci , voi incerca.
  Anul trecut, intamplator, am intrat la Bacoa din Barcelona, unde am mâncat cel mai bun burger . Punct
  De atunci tot incerc , colo , colo , si le las in farfurie doar pe jumatate mancate .
  Slabe

Lasa-ne un comentariu: