lab501.ro

Review – RedMagic 6R

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 8 July, 2021.

RedMagic 6R

 
Qualcomm Snapdragon 888 este cu siguranta chipset-ul mobil al anului, fiind utilizat de cele mai puternice smartphone-uri de pe piata, de la flagship-uri elegante, cum ar fi OPPO Find X3 Pro, OnePlus 9 Pro sau OnePlus 9, la bestii de gaming ca ASUS ROG Phone 5, ASUS ROG Phone 5 Ultimate sau RedMagic 6 Pro si pana la smartphone-uri cu pretentii de flagship killer, cum ar fi Realme GT 5G.

Practic, cel mai puternic chipset mobil al momentului este disponibil in smartphone-uri comercializate cu preturi cuprinse intre 2499 RON si 6000 RON, utilizatorul avand posibilitatea sa aleaga telefonul potrivit pentru el, chiar daca nu dispune de un buget ridicat, asa cum este necesar in cazul flagship-urilor. Un bun exemplu in acest sens este Realme GT 5G, insa astazi vom discuta despre un alt smartphone echipat cu Snapdragon 888, care este chiar mai ieftin decat ucigasul de flagship-uri al celor de la Realme.

Ma refer, desigur, la RedMagic 6R, un smartphone de gaming prin care producatorul asiatic ataca segmentul mainstream, pastrand principalele trasaturi specifice telefoanelor de gaming RedMagic, dar facand mici compromisuri pe ici, pe colo, pentru a putea oferi o asemenea bestie la doar 2450 RON, sau 499 EURO. Iar in cazul in care acest lucru nu este clar, R-ul din denumirea telefonului vine de la Racing.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: