lab501.ro

Review – RedMagic 6R

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 8 July, 2021.

Constructie si dotari

 
Privit din fata, RedMagic 6R nu se diferentiaza cu nimic de modelele din generatia a 5-a, respectiv de RedMagic 6R, avand un design clasic, cu un display plat, flancat de margini extrem de subtiri in zona superioara, respectiv zona inferioara. Colturile panoului sunt rotunjite, ceea ce contribuie din plin la aspectul modern, iar latura frontala este acoperita de sticla securizata, in timp ce lateralele sunt construite din aluminiu.

Pe de alta parte, latura din spate este mult mai “cuminte” decat ce am vazut pana acum de la RedMagic, RedMagic 6R aratand ca un smartphone high-end de dimensiuni mari, nu ca o masinarie de razboi. Si totusi, sub capota se ascunde cel mai puternic chipset de pe planeta, racit pasiv cu ajutorul unei solutii de racire avansate.

Practic, telefonul este construit din straturi, racirea ocupand un loc extrem de important. Astfel, primul strat este alcatuit din sticla Corning Gorilla Glass 3, sub care se ascund display-ul si digitizorul. Urmeaza un strat de grafit, un vapor chamber si sasiul din aluminiu. Pe spatele acestuia gasim un radiator din cupru si un strat termoconductor, precum si mai multe straturi din grafit, care trasmit caldura degajata de chipset catre latura din spate.

La fel ca si in cazul modelelor anterioare, RedMagic 6R este echipat cu shoulder triggers (Pro Shoulder Triggers 3.0), in esenta 4 butoane tactile pozitionate pe laterala dreapta. Acestea au un sampling rate de 400Hz, oferind un control net superior display-ului, datorita pozitionarii ergonomice in dreptul degetelor aratatoare, in momentul in care tinem telefonul in mod landscape.

Nu mai avem insa parte de buton dedicat pentru Game Space, iluminare RGB, ventilator sau insertii de aluminiu pe spate, RedMagic 6R avand un aspect mult mai clasic, prin comparatie cu inaintasii sai. Ceea ce… nu este neaparat un lucru rau.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: