lab501.ro

Review – RedMagic 6R

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 8 July, 2021.

Concluzii

 
Personal, cred ca RedMagic 6R este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate anul acesta. Pentru ca ofera cel mai puternic chipset de pe piata, un display excelent, cu performante opto-electrice ridicate si o rata de refresh de 144Hz, o solutie pentru camera mai avansata decat in cazul modelelor din seria 5, conectivitate 5G si nu in ultimul rand, traditionalele optimizari pentru maximizarea performantei in jocuri.

Practic, compromisurile facute de RedMagic pentru a putea oferi 6R la un pret accesibil sunt neinsemnate pentru un utilizator normal – nu avem solutie de racire activa, nu avem buton dedicat pentru GameSpace, nu avem iluminare RGB iar design-ul este unul clasic, fata de ceea ce a oferit producatorul pana acum.

Paradoxal, dar acest design clasic reprezinta un avantaj din punctul meu de vedere, RedMagic 6R fiind un smartphone potrivit si pentru cei care apreciaza mobile gaming-ul, dar nu vor sa iasa in evidenta printr-un design prea agresiv. Pe de alta parte, RedMagic 6R ofera in continuare performanta la cel mai inalt nivel, fiind unul dintre cele mai performante smartphone-uri testate de noi pana acum.

Iar la un pret de 2459 RON, cu cat poate fi achizitionat RedMagic 6R in versiunea Cosmos Black in tara noastra, cu transport gratuit in 2 zile si livrare din UE, fara taxe suplimentare, cred ca nu gresesc daca spun ca tocmai am descoperit adevaratul flagship killer al anului 2021!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: