lab501.ro

Review – OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 16 April, 2021.

OnePlus 9

 
Nascut in Hanchuan, Hubei, Pete Lau si-a inceput cariera de inginer electronist in cadrul OPPO, atentia la detalii si exigenta legata de calitatea produselor propulsandu-l dupa o decada in pozitia de Vice Presedinte al companiei. Din echipa sa facea parte si tanarul Carl Pei, absolvent al Academiei de Stiinte Economie din Stockholm, care si-a inceput cariera lucrand pentru Nokia si mai tarziu pentru Meizu. Cei doi au parasit OPPO in Noiembrie 2013, fondand in luna Decembrie a aceluiasi an compania OnePlus, cu ajutorul unei infuzii de capital puse la dispozitie de fostul angajator, OPPO, la randul sau o subsidiara a gigantului BBK Electronics.

Patru luni mai tarziu, pe 23 Aprilie 2014, OnePlus anuntau primul smartphone, OnePlus One, un monstru high-end echipat cu un sistem de operare CyanogenMod 11, comercializat pe baza de invitatie pentru un pret mainstream. Acesta a fost lansat in luna Iunie, stocul initial epuizandu-se in mai putin de un minut. Am urmarit de la bun inceput evolutia celor de la OnePlus, astfel incat, in Iulie 2014 publicam unul dintre primele review-uri in limba romana pentru acest model, daca nu chiar primul (au trecut ceva ani de atunci).

Pornind de la o companie cu 6 angajati, OnePlus s-au bucurat de un succes fulminant, extinzandu-se rapid, astfel incat, in 2016, utilizatorii din Romania puteau achizitiona OnePlus 3 direct de pe site-ul companiei, acesta fiind livrat din Uniunea Europeana. Noi am continuat sa testam produse OnePlus, cum ar fi OnePlus 5T in 2017, sau OnePlus Nord, in 2020. Cu toate acestea, cea mai frumoasa veste am primit-o anul acesta, cand OnePlus si-au deschis oficial biroul din Romania, acestia avand acum o prezenta locala oficiala.

Asta inseamna ca telefoanele OnePlus au ajuns in oferta celor mai mari magazine de profil, respectiv in oferta operatorilor, iar lansarile au acum loc si pe plan local. Ceea ce ne aduce la articolul de astazi, in care vom discuta despre prima lansare oficiala OnePlus in Romania, avand ca subiect modelele OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro. Si pentru ca ani la rand am testat telefoanele OnePlus in saptamana lansarii, de aceasta data ne-am permis sa le utilizam o perioada mai indelungata, pentru a ne bucura asa cum trebuie de ele si pentru a le putea testa in tihna.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro

Lasa-ne un comentariu: