lab501.ro

OnePlus Nord 2 5G – Part I – Specificatii, prezentare, performanta

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 July, 2021.

OnePlus Nord 2 5G

 
Ehehei, dragii monstrului, vacanta este binevenita, ba chiar necesara, as spune eu, insa dupa mai bine de 2 saptamani petrecute pe diverse meleaguri insorite a venit momentul sa ne apucam din nou de treaba. Astfel, astazi vom discuta despre cel mai nou smartphone OnePlus, care tocmai s-a lansat oficial la nivel global, inclusiv in Romania.

Desigur, OnePlus nu mai au nevoie de nici o introducere, fiind prezenti in paginile noastre inca de la primul model, OnePlus One, pe care l-am testat in urma cu 7 ani. De atunci si pana acum am publicat 7 review-uri dedicate produselor companiei, incluzand aici si modelele lansate local, adica OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro, OnePlus Watch, respectiv OnePlus Nord CE 5G.

Ei bine, astazi vom discuta tot despre un produs din seria Nord, mai precis despre urmasul direct al primului OnePlus Nord, cel care a inaugurat de altfel seria, in urma cu un an de zile. Va amintiti de el – era primul smartphone mid-range de la OnePlus testat de noi, de altfel un model care s-a bucurat de un real succes in randul fanilor. Motiv pentru care a urmat o serie intreaga, care a inclus modele entry-level (seriile N si CE), modelul dedicat pietei din Europa fiind testat de noi cu putin timp in urma.

Asa cum va spuneam, astazi a venit momentul sa vedem cum se prezinta cel de-al doilea mainstream veritabil lansat de compania asiatica, pe numele sau OnePlus Nord 2 5G. Acesta se bazeaza pe un chipset modern, produs in litografie pe 6nm in fab-urile Samsung, un display pe care l-am mai intalnit deja pe produsele OnePlus, precum si pe o camera principala pe care am vazut-o la treaba in cazul modelului OnePlus 9. Ah… si sa nu uit… incarcare Warp Charge 65, care are nevoie de doar 30 de minute pentru a incarca telefonul complet. Suna interesant? Haideti sa vedem ce se ascunde sub capota.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: OnePlus Nord 2 5G – Part I – Specificatii, prezentare, performanta

Lasa-ne un comentariu: