lab501.ro

OnePlus Nord 2 5G – Part I – Specificatii, prezentare, performanta

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 22 July, 2021.

Constructie si dotari

 
OnePlus Nord 2 5G este disponibil in trei versiuni, mai precis Green Woods (spate din imitatie de piele), Grey Sierra (spate mat) si Blue Haze (spate din sticla), adica versiunea primita de noi la teste. In Romania vor fi disponibile doar versiunile Grey Sierra si Blue Haze.

Evident, avem de-a face cu un telefon subtire si elegant, imbracat in sticla, cu un display plat, cu colturi rotunjite si camera frontala decupata in coltul din stanga sus, butoanele fiind pozitionate clasic. Astfel, butonul Power este pozitionat pe latura din dreapta, in timp ce butoanele Volum +/- sunt dispuse pe partea stanga. Tavita SIM-urilor este pozitionata pe latura inferioara, alaturi de microfonul principal, conectorul USB-C si difuzor, iar latura superioara adaposteste doar microfonul secundar.

O prezenta binevenita in cazul lui OnePlus Nord 2 5G este slider-ul cu ajutorul caruia trecem telefonul direct in modul Silent, prezent pe seria OnePlus 9, dar nu si in cazul modelului Nord CE. De altfel si dispunerea camerelor este similara cu ceea ce vedeam in cazul celor doua modele din seria OnePlus 9.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: OnePlus Nord 2 5G – Part I – Specificatii, prezentare, performanta

Lasa-ne un comentariu: