lab501.ro

OnePlus Nord 2 5G – Part II – Camera, autonomie

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 12 August, 2021.

OnePlus Nord 2 5G

 
Pe 22 Iulie se lansa oficial OnePlus Nord 2 5G, iar noi va prezentam prima parte a review-ului, in care descopeream un smartphone puternic, elegant, cu un bun raport calitate / pret. Nu in ultimul rand, va promiteam ca vom reveni cu o a doua parte, dedicata camerei si autonomiei. Ei bine, am avut suficient timp la dispozitie pentru a intoarce OnePlus Nord 2 5G pe toate partile, pentru a testa autonomia asa cum se cuvine si pentru a vedea de ce este capabila camera, iar astazi a venit momentul sa va impartasim si voua ce am observat pe parcursul ultimelor saptamani.

In fond, OnePlus Nord 2 5G este unul dintre mainstream-urile care promite cel mai mult la capitolul camera, utilizand un modul de pe OnePlus 9 (Sony IMX766), in tandem cu shooterul ultrawide de pe OnePlus Nord CE 5G. Pentru ca daca OnePlus Nord CE 5G este un smartphone accesibil, cu performante decente la capitolul camera, OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro au fost doua dintre cele mai impresionante shootere pe care le-am testat in ultimul an.

Motiv pentru care, in momentul in care am vazut specificatiile lui OnePlus Nord 2 5G, mai precis faptul ca imparte camera principala cu aceste doua bestii care au reusit sa ne impresioneze prin calitatea imaginilor pe care le produc, am fost chiar incantat. Vedeti voi, flagship killer-e cu pret mainstream, dar echipate cu cel mai puternic chipset de pe piata am mai vazut. In fond, am testat destul de multe chiar anul acesta.

Pe de alta parte, daca nu sunteti gamer inrait, cu siguranta veti folosi mult mai des camera decat folositi chipset-ul la intreaga lui valoare. Iar aici intra in scena OnePlus Nord 2 5G, un mainstream cu camera high-end. Sau ma rog, macar camera principala, pentru ca shooter-ul wide este acelasi ca si pe confratele mainstream OnePlus Nord CE 5G.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: